DAKWERKEN

Leemans bvba - Ravels

Gespecialiseerd in alle dakwerken, daktimmerwerken en dakisolatiewerken. Wij vernieuwen elk dak. Als dakspecialist met meer dan 30 jaar ervaring, is geen dak te groot of te klein voor ons.

 

Wij renoveren en vernieuwen alle daken: hellende daken en platte daken, pannendaken en leien daken. Wij plaatsen ook dakramen daar waar je meer licht wilt. En we vernieuwen de dakgoten indien nodig.

 

Het Sarking systeem wordt door ons gebruikt voor het isoleren van een hellend dak van buitenuit. Op deze manier kunnen wij het dak vernieuwen zonder de binnenafwerking te verwijderen.

Met kwalitatieve materialen, een uitstekende service, een correcteprijs en onze jarenlange ervaring, staan wij garant voor een perfect nieuw dak op je bestaande woning.

 

Een hellend dak is in veel gevallen een ingewikkelde constructie. Als het moment gekomen is om het dak van je woning te vernieuwen of te laten renoveren, is het dan ook uiterst belangrijk om voor een vakbekwame firma te kiezen. Leemans bvba uit Ravels is dé specialist voor alle dakwerken in Turnhout en omgeving.

 

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend gesprek en gedetailleerde offerte.

Is het dak van je woning toe aan een renovatie?

Klein Ravels 120
2380 Ravels
Leemans bvba - Ravels
GSM : 0477 / 86 88 52
leemansbvba@telenet.be